Kimmo Kantalainen 0400 541 721
Ilkka Oikari 044 2805 696
Risto Toivanen 0400 017 201

Usein kysyttyä

VERKOSTON TOIMINNASTA

1. Minulla on vain koneistusta tarvitseva asia mielessä, mihin tarvitsen verkostoa?

Jos tarvitset vain yhtä työlajia voit jättää tarjouspyynnön tämän sivun kautta. Tarjouspyyntösi ohjataan automaattisesti oikean yrityksen toimitusjohtajalle. Jos olet kiinnostunut mahdollisesti laajemmasta verkoston kautta ostettavasta palvelusta, kerro siitä tarjouspyynnössäsi. Jos tarjoamamme kokonaisuus ei sillä kertaa tunnu mielestäsi järkevältä, voit ostaa tietenkin haluamasi työn laajuuden.

2. Jos tarvitsen yhdellä kertaa esim. hitsaus-, koneistus- ja pintakäsittelytyötä, miten toimin?

Ota yhteyttä johonkin yhteyshenkilöömme, täytä yhteydenottolomake tai joku tarjouspyyntölomakkeistamme.

Yhteyshenkilöt arvioivat kuka yhteyshenkilöistä ottaa projektivastuun kokonaisuudesta. Kimmo, Ilkka tai Risto on sinuun yhteydessä ja kysyy mahdollisesti tarvittavia lisätietoja. Yhteyshenkilö kokoaa kaikki tarjouspyynnössä mainitut työt yhdeksi tarjoukseksi. Kaikki yhdeltä luukulta.

3. Mitä “kokonaistoimitus” tarkoittaa?

Vaikka tilaamasi työ vaatii useamman kuin yhden verkoston yrityksen työtä, esim. Vector Team (laserleikkaus, kokoonpano ja pintakäsittely) ja Boweco (hitsaus ja särmäys), saat yhden tarjouksen, olet yhteydessä vain yhteen henkilöön –  ja saat laskun vain yhdeltä yrityksestä. Verkostoon kuuluvat yritykset hoitavat keskenään sitten kaiken muun.

4. Keneen minun pitää kannattaa olla yhteydessä?

Voi olla yhteydessä keneen tahansa (Kimmo, Ilkka tai Risto), olemme päivittäin yhteydessä keskenämme, eli tieto kulkee. Yhteydenottolomakkeet tarkastamme päivittäin, ja ohjaamme työn sisäisesti oikealle henkilölle. Tarjouspyyntölomakkeet ohjautuvat automaattisesti oikealle työpöydälle täällä meidän päässä.

5. Palvelulupauksemme ripeästä toiminnasta.

Lupaamme olla sinuun yhteydessä viimeistään 24 tunnin sisällä yhteydenotostasi.

6. Mitä muuta hyötyä minulle on olla asiakkaana verkostomme kautta.

  • Meidän laaja kontaktiverkosto: Olemme olleet pitkään alalla ja meillä on iso verkosto kumppaneita, tuttavuuksia, materiaalitoimittajia ja yhteistyökumppaneita – meidän kauttamme saat sen käyttöösi.
  • Materiaalihallinta: Materiaalien saatavuus voi olla nykyisin epätasaista. Meidän kontaktiverkostomme kautta voimme löytää sinulle tarvittavat materiaalit jonkun yrityksen varastohyllyltä. Ja kun toimimme kuten pieni kyläyhteistö, autammme toinen toisiamme ja vastaamme palveluksiin palveluksilla.
  • Ajanhallinta: Varsinkin jos työ sisältää useampia työvaiheita, voimme optimoida työnkulun, eli yleensä toimimaan nopeammin ja tehokkaammin kuin erillisten kumppaneiden kanssa toimiessa
  • Logistiikka: Olemme keskellä Suomea ja 13-tie kulkee aivan yritystemme vierestä. Lisäksi olemme lähellä toisiamme, työvaiheiden väliseen logistiikkaan kuluu parhaimmilaan vain minuutteja.
  • Verkostomme laajenee: Saat vieläkin kokonaisvaltaisemman palvelukokonaisuuden.
  • Me olemme jo harjoitelleet yhteistyötä käytännössä jo yli vuoden ajan, ja se toimii.

7. Mitä jos en ole tarvitse kokonaistoimitusta verkostolta?

Silloin asioita ivan normaalisti suoraan yhden yrityksen kanssa.

MITÄ TE TEETTE?

Teettekö yksittäiskappaleita?

Kyllä, teemme tarvittaessa myös yksittäiskappaleita valmiista dokumentaatiosta. Ja autamme myös suunnittelussa, piirustusten ja muun dokumentaation tekemisessä – jos sinulla on vasta ajatus siitä mitä olet tarvitsemassa.

Pystyttekö auttamaan kiiretapauksissa?

Parhaan kykymme mukaan kyllä, riippuu siitä miten pystymme järjestämään sopivat raot eri yritysten työjonoihin. Mutta jos tiedät että esimerkiksi kesälomien aikaan omat tekijäsi ovat lomalla, tai alihankkijakumppani on kokonaan suljettuna…ota meihin yhteyttä, joskus pystymme ratkaisemaan mahdottomiakin ongelmia.

Pystyttekö koneistamaan muutakin kuin metalleja.

Kyllä. Ilometilla on kokemus ja erikoisosaaminen erilaisten muovien työstämiseen – nailon, teflon ja muut muovit ovat meille arkipäivää

Missä roolissa olette parhaimmillanne yrityksen alihankkijana?

Ideaalitilanteessa olisimme ehkä yksi yrityksen kahdesta tai kolmesta kumppanista. Kustannustehokkuusmielessä tehokkainta on tehdä pieniä sarjoja tasaisesti vuoden ympäri ja toistaa samojen tuotteiden tekemisistä mm. oppimisen ja materiaalihallinnan takia. Koska pystymme varastoimaan tiloissamme valmiita tuotteita, joku määrä niitä voitaisiin pitää aina toimitusvalmiina hyllyssämme.

Voiko teidän kautta hankkia materiaalit?

Kyllä. Meillä on hyvät kontaktit erilaisten materiaalien toimittajiin.

 

 

[takaisin-ylös]